Ny dator :)

Vart ganska förvånad när Johnny kommer hem med ett stort rosarandigt paket och säger att det är en tidig födelsedagspresent, jag öppnar paketet och i det så låg det en rosa asus mini pc :) Superfin, alldeles för mycket tyckte jag men karln tyckte att jag var värd den :) Så tack tack vännen ;) Min gamla packard som är inne på sitt tredje är nu vill ju inte riktigt fungera nå bra vilket har resulterat i att den inte blivit använd..ska ta å testa å lägga ut den på nätet och se om man kan få några kronor för den.
 Så här sitter jag nu och skriver mitt första blogginlägg på denna pärla :)


10 tums skärm och lätt som en fjäder, och får utan några probelm plats i väskan :) Även att det är 8.5 timmars batteritid på den me, vilket ju är super...

Dagen då.. Började med att Thilde vaknade vid 7, vilket är tidigt för henne men hon var ju alldeles täppt så det var ju ett under att hon sov hela natten ändå.. Vid 11 tiden slog jag en pling till mormor och frågade om hon skulle ut och handla nått, å det skulle hon. Perfekt för jag skulle ju på apoteket för att köpa en snorsug till lillan. Gick ju inte att lägga henne ner i vagnen för då täpptes näsan igen..så bilstolen var ju ett bra alternativ, Så vid 1 kom hon och hämtade upp oss. ´Köpte snorsugen  och extra filter och en nässpray till mig, vart ett besök på coop och även willys. Var hemma igen tills 14.30 då Thilde skulle käka, tog först och sköljde näsan hennes med koksalt för att lösa upp de täppta och sen invigde jag snorsugen, den var super fick ut en hel del och hon kunde andas genom näsan igen :)  och efter maten somnade hon å sov i två timmar. Medans hon sov så´plockade jag ur diskmaskinen, kokade mig en kopp kaffe och läste nya mama tidningen som jag köpte, mycket trevligt. Vann även två auktioner på tradera med lite söta kläder till Thilde :)


Resten av dan vart lugn, Lilltösa fick sig ett bad vilket var uppskattat, lite lek och mys å sen så var det dax att laga middag. 
Fick bli bandpasta med min skinksås... Har glott på Idol och desperate housewifes å grejjat med datorn. Thilde sover sen över två timmar tillbaks och känner att det även är dax för mig att krypa till kojs.. 
Hoppas bara att hon inte är allt för hängig imorrn så hon orkar med babysången :D Min enda gång i veckan vi får träffa andra mammor och barn. Vilket är synd tycker jag. Skulle ju vara kul om dom kunde dra ihop dom som man gick föräldra gruppen med, men det verkar ju inte bli nått av :( Ajja nu väntar sängen....

Natti natti


Snorigt värre....

Thilde är så himla snorig och rosslig i halsen, men fortfarande ingen feber. Har droppat i koksaltlösning två gånger idag och det verkar som om att det löser upp det täppta men det blir ju så rinnigt. Måste uppsöka ett apotek snarast imorrn och införskaffa en snorsug har tydligen kommit nån ny nu som finns på apoteket som ska vara mycket bättre än näs fridan.
Lillgumman får sova i babysittern inatt så hon kommer upp lite, hon sover där nu och har gjort det ett tag å hoppas att hon gör de hela natten. Hon brukar ju somna i den på dagarna men hon har aldrig legat i den så länge, men vi får se vad som händer.

Nu ropar sängen.. God natt :)


Måndag...

Förkylningen håller i sig kvar som en blodigel :(
Sprutorna som Thilde fick på bvc var inge kul alls gumman tyckte att dom gjorde jätteont :( Hon var grinig resten av dan och kvällen, men sen vart det bra som tur e, ingen feber... Gruvar mig redan till nästa omgång om två månader, hua men det är ju jättebra att de får dom men det är inge roligt att se när dom sticker lillgumman och hon tycker att det gör jätteont, det skär som tusan i mammahjärtat :(

Vaknade vid halv 8 imorse av att Thilde var jätteledsen och det brukar hon inte vara alls på morgonen utan jag brukar vakna av att hon ligger och pratar med ett leende, så mycket riktigt var hon förkyld, men ingen feber hon har nog lite ont i halsen och snorig. Hoppas bara inte att hon blir sämre..

Nu ska jag snart gå iväg och träffa prästen nere i kyrkan här i bosvedjan för att gå igenom dopet, lillan får stanna hemma med pappa, som är ledig idag :)

Sen blir det ica maxi för att storhandla,det blir nog lungt efter det eftersom att jag känner mig fortfarande hängig.
Det blir iaf. idol och svenska hollywoodfruarna ikväll :)


Förkylning och sprutor

Fy, är helt igenbommad i näsan och känner mig allmänt seg och frysen:( Men det går ju över som tur e, nån gång iaf.

Idag ska vi på bvc för vägning å mätning och även tre månaders vaccination, tre sprutor tror jag att de e ;( stackars lill gumman.. Fast det går nog bra, vill bara att det ska vara över.. Hoppas bara att hon inte reagerar på sprutorna sen som vissa gör med feber å så..klockan tre ska vi vara där.

Nu ska jag ta mig en varm dusch å gö mig iordning å längta tills vi är hemma igen då det blir till att mysa till det under filten med nått avsnitt av 24 och en kopp the...burr 
 
Bye bye

Nu börjas de :(

Förkylning, har bara gått och väntat...kände av i halsen igår att det var på g. Jag vaknade i morse utav att det inte gick att svälja, fick genast gå upp och ta en sån där tablett som bedövar, hoppas bara inte att Thilde blir smittad..

Igår så fick Thilde prova sin hoppgunga, och den gillades skarpt :)





Var in på apoteket shopen när vi var på birsta i måndags för att köpa ny dag och natt kräm, då såg jag att dom har fått in en ny serie body lotion,deo, duschcreme och handcreme i papaya eller granatäpple. För en överkomlig slant, så jag kunde inte motstå att köpa bodylotion och deo i granatäpple :) Luktar helt underbart! Dom rekomenderas varmt...





Lillgumman fick sitta och mysa i soffan med sin bok och titta på lite tv innan
det var dags för sängen igår kväll :) Hon gillar verkligen att sitta själv i soffan... 





Vill ha...

Har hittat ett sånt fint namnsmycke som jag vill ha, med Thilde på ena och kärlek på den andra med ett svart läderband och ett vitt så man kan byta efter outfit:) Kostar 540kr för allt... På www.namnsmycket.se






Dålig uppdatering :(

Ja det har blivit lite dåligt med bloggandet, men har haft det jag gjort.

I ´måndags så blev det en heldag på birsta med Ida som var här i sundsvall, blev lite nya underkläder och en tunika till mig. Även en ny damsugare en sån där ergorapido ifrån electrolux, den funkar skit bra :D

Igår så var jag ida och Alexandra på stan och fikade och surra skit, syster yster kom även förbi en sväng. Mycket trevligt.

Nu är vi nyss hemkommen ifrån babysången, det gick bra. Thilde slocknade direkt när dte var klart och sov under fikat :)
Sen vid 14 så kommer det en tjej som ska titta på soffbordet och tv bänken som ag lagt ut på blocket. Hoppas att hon vill ha dom, men om inte så är det fler som är intresserade så sålda det blir dom :) skönt med lite plats i förådet och även lite tillskott i kassan istället för att skänka bort dom...

Nu ska ja ta och gå ute med lite sopor och tidningar.

bye bye


Johan Falk is the best...

Gårdagen började med att jag traskade två varv runt eljusspåret, höll även på att få en gren i huvudet av en hackspätt :P Mötte oxå en tant som frågade "vilka dom jävla idioterna var som slänger ölburkar överallt" Å det hade jag ju ingen aning om.. Senare på dagen for vi iväg ut på birsta en sväng och uträttade lite ärenden sen till bringades kvällen med ett glas vin och Johan falk både första och andra, dom var hur bra som helst! Wallander släng dig i väggen! Mys lördag :)

Idag har vi inte gjort många knop, blir till att se komisarien och havet med en kopp kaffe å sen ska jag krypa ner i sängen å läsa en tidning och lyssna på regnet som smattrar mot rutorna.

Imorrn så ska jag och Thilde umgås med Ida som är i sundsvall några dagar, ska bli nice :D

Hej hej...

Thilde, min underbara lilla dotter :)


Hihi Thilde lipar år gammel moffen


Med morfar :D


Alldeles färsk :)


Midsommarafton 5 dagar


40 Dagar

Tiden går så fort, känner mig så lycklig att vi får följa denna underbara lilla människa när hon växer och gror.
Snacka om lyckligt lottade att vi fick en sån perfekt liten flicka, hela graviditeten gick så bra lika så förlossningen, sen har vi fått sovit varenda natt sen du kom, är så glad och sprallig min lilla tös. Mamma och pappa älskar dig!
Tack för att du gör det så enkelt för oss, än så länge iaf. :P

Brödbak

Uffa vilket ruskugt väder det är idag då :( Så jag tog och bakade supergoda smaskiga frallor, kommer sitta fint till frukosten imorrn :D Smakar ju faktiskt bäst när man gör de själv :) 

Har lagt ut en annons på blocket nu där jag säjer mitt gamla soffbord och tv bänk...
http://www.blocket.se/vasternorrland/RAMVIK_soffbord_och_LACK_tv_bank_23633798.htm?ca=4&w=1


Ikväll så blir det lasagne till middag, nu vet jag nån som kommer att bli glad när han kommer hem :P
Är så mysigt nu på kvällarna när det blir mörkt och lite kyligt så att man kan ta på sig mys koftan tända en massa härligt doftande ljus och goa ner sig i soffan med en varm kopp the eller kaffe :) 

Nu har lill spöket precis vaknat och vill ha mat...

Hej då!!!!!



Innan baket...


Resultatet :)


Thilde gillar att sitta i soffan å titta på tv :)




Fia smygtittar på Thilde i soffan :P
 

Torsdag

Igår var vi på babysången, Thilde gillar de och att titta på alla andra bäbisar :D Sen tog vi det bara lungt, jag tvättade och röjde undan lite här hemma. Skönt med en sån dag, för jag var trött i benen efter långprommisen dan innan.

Idag har vi varit upp och hälsat på mormor (min alltså), fikade kaffe och smörgås och pratade :D Tog fram varma åkpåsen idag oxå å den tyckte gumman var mysig, det har ju varit så kyligt och blåsigt nu. Efter det så var vi en sväng på citygross och handlade lite. Så nu har man fått den här dagen att gå med..ska ta å börja med maten snart, blir panerad rödspätta med potäter och remoladsås :) Men först så ska jag gå å busa lite med Thilde som ligger och pratar för fullt i babysittern. 

Nu har jag inte så mycket mer att tillägga.. bye bye


Tisdag

Idag har vi varit och hälsat på Thildes farmor och sen farfar och Lena ute i timrå :D Fick även träffa deras nya schäfer valp Dino.. gud vilden mysig hund. Glömde tyvärr kameran :( 
När vi kom hem var det bara att slänga sig i soffan och titta på idol :) Blir nog en tidig kväll tror jag känns det som, men vi får se :P

imorrn kl. 10.00 är det dags för babysång igen, kul :) Så skönt att det är så nära, tar ju bara nån minut att gå dit å det e ju skönt när det börjar rätt så tidigt. 








 

Då var det måndag igen då!

Tycker att veckorna går så himla fort.. Men men igår så vart det oväntat ett besök på staden igen :P Passade på att lämna skivan till pappa med roy orbison som mamma såå gärna ville ha, Hoppas att den var bra nu då mammsen för jag vet ju att du läser :D köpte dock ingenting det var mest bara tidsfördriv men ett trevligt sådant visade de sig. Träffade syster och sanna, vi var och tog en kaffe på coffe house satt å surrade när plötsligt färjan håkan vandrade in genom dörren, lika yr och vimsig som på tv :P haha tog en sväng igenom butikerna och en massa fniss och skratt vart de, som alltid när vi träffas :) Måste bara säga att jag älskar dig Frida min kära syster :D
Efter ett besök på hemköp för inhandling av lite grönsaker och dipp bar det av mot bosis igen. Fick skjuts med pappsen, Tack för de :D På kvällen sen så såg vi på komisarien och havet och myste med en kopp kaffe och grönsker med dipp.

Idag tog vi sovmorgon till halv 10 jag och Johnny alltså, Thilde hon vaknade inte för ens kl.11. Snacka om sjusovare alltså min sötpropp som för övrigt blir tre månader idag :)
När vi käkat frukost så snörade jag på min gympadojorna och traskade två varv runt elljusspåret, mycket skönt.

Är ganska nöjd iaf. för på två veckor nu så har jag gått ner 3,5kg, -7cm runt låren, -2cm runt armarna dock så vill inte magen hänga med :( men det kommer väl de mä. Är peppad att fortsätta nu för jag har ju en bit kvar tills dit jag vill, men det är ju en bra början :)

Nu ska jag mata Thilde sen så ska vi åka och veckohandla.

Ha det bra, over and out!

.......

Här kommer en uppdatering om gårdagen.. Var ute och traskade runt eljusspåret (Mitt nya favorit traskar ställe) på förmiddagen, när jag kommit hem och gjort mig iordning så for vi alla + Johhnys kompis Göran på Ikea för att köpa möblerna till vardagsrummet. Efter lite skruvande och grejjande vart det så här:







Idag vart et en prommis igen :P Efter det så vart det en sväng på stan med mamma, moster, syster och hennes kille William, mycket trevligt :D Var in och hälsade på pappa på ny öppnade Oscar Jacobsson, det hade blivit superfint där :D sen var vi och fikade på waynes och det blev en massa spring i butiker. Jag fick en supersnygg peak tröja av mamma och pappa i tidig fördelsedags present.. så tack tack :) sen vart det två bodysar och mössor till Thilde, en jeans tunika och ett par leggins ifrån cubus och slutligen två mössor och en halsduk ifrån hm.
Mycket nöjd med dagen, fast fötterna är ganska ömma ;P






Fia låg så gulligt med tassarna så jag var tvungen att ta ett kort :)


..........

Snart ska jag gå ut och ta mig en promenad alldeles själv runt elljusspåret, och det ska bli så skönt :) Måste ju passa på nu när Johnny är ledig.. Måste iväg en sväng på affärn sen och skulle även behöva dra ett varv med damsugaren, men damsugningen får Johnny ta hand om :D
Ikväll ska johnnys kompis med familj komma över på middag, blir nog trevligt de :)


Jag och Thilde igår innan prommisen igår


I mosters knä på stan


Kul med bus :D


Sen vart jag trött


Tävling



            Jag är med och tävlar om ett presentkort á 500kr
            från Barnens Gruva hos Hanna Of Sweden!
                     Var med och tävla HÄR du oxå!


Byta ut lite möbler?!

Går och grubblar över om vi ska ta å byta ut vårat svarta soffbord och tv-bänk, är så less på att minsta lilla uns som har hamnat på dom syns, och sen att det ligger en glasskiva på bordet gör ju inte saken bättre...

Har hittat en serie från ikea som jag funderar på som även kommer att matcha vårat matbord i vardags rummet.

Så här ser det ut nu:







Vad tros om dom här istället?!



Trodde att jag tappat bort nycklarna....

Som sagt så mötte jag upp Frida och Sanna igår på stan efter att de slutat. Det vart kaffe och en macka på coffe house och en massa surr, lillspöket var så snäll hela tiden :D Efter fikat så var vi och hälsade på pappa på fd. vision som nu är uppdelat i olika självstående butiker några har redan öppnat men där pappa ska vara öppnar de på fredag så byggarbetet var i full gång :) När vi hade kommit hem jag och Thilde till porten så hittade jag inte mina nycklar, tror ni att jag var lite less då :S efter typ en kvarts grävande i skötväskan med en gallskrikande trött och hungrig gumma hittade jag de äntligen gömd i en blöja :) puh.. Det var bara till att byta blöja och mata Tillde sen så var hon en mycket nöjd bebis igen och somnade en stund.
Jag passade då på att gå å göra mat i lugn och ro, spagetti med köttfärsås blev det. Mycket uppskattat av karln sen när han kom hem :)

Idol premiär var det ju oxå...hahahaha vilka dårar många av dom, men det är ju iof. det som är kul att se när folk gör bort sig :D


Idag då så har jag efter att Thilde vaknade strax efter 9, Hunnit med att slänga in en tvätt, byta kattsand, sorterat bort urvuxna kläder i Thildes byrå, diskmaskinen går för fullt och tagit mig en dusch. Nu tänkte jag sätta mig med en kopp kaffe och en persika å läsa nya vi föräldrar som ramlade ner i brevlådan igår tills Thilde vaknar.

Skulle vilja komma ut en sväng oxå, tar nog lillan i babybjörnen ut på en prommis.

Ska lägga ut lite bilder ifrån gårdagen med men måste vänta tills Johnny kommer hem med den bärbara som har minneskortsläsare.


Thilde bara nån timme gammal, tiden går så fort :)

Tisdag

Imorse var ju jag och Thilde på babysång här i bosvedjan, lillspöket verkade gilla de hon satt å skratta som bara den :) Men jag reagerade på vad äldre alla andra mammor var, det var bara en tjej som jag vet är jämngammal med mig..trodde ju att publiken skulle vara lite yngre med tanke på så många barn som har fötts i sommar, så att man har lite mer gemensamt att prata om, de jag pratatde med frågade ungefär vart jag bodde och hur gammal lilltjejen var sen tog det stop :S Ajja Thilde tyckte det var skoj iaf. och det var ju därför vi var där :D 

Iaf. när vi kom hem var det dags för mat å sen var det en mycket trött tjej som somnade helt utsalgen i min famn :) 

Ska alldeles strax ta och göra oss redo för en sväng på stan och möta upp moster Frida (Thildes) som slutar efter 3, Vi tar oss nog en promenad tror jag, väldigt nice väder juh :D Gud vad skönt det är att kliva upp i tid på morgonen dagarna känns så mycket längre då...

Blir kanske en till uppdate senare, nu ska jag ta och snöra på mig skorna och dra oss ner mot staden :D  

Lekte lite med webcamen


Måndag

Idag har varit ute och promenerat och sen var vi och handlade en sväng, behövde fylla på frukt förådet :) 
Till middag idag vart det husmanskost, korvgryta med rotfrukter. 

 

Har precis tittat på premiär avsnittet av färjan 3..kul :) Och Thilde ligger och leker i sitt babygym...
Imorrn ska vi på babysång här i bosvedjan för första gången, det ska bli spännande att se vad lillgumman tycker om det. Hoppas att hon tycker att det är kul å få träffa lite andra barn :)

Roligare än så vart det inte idag.. Over and out!


Söndag!

Igår så tog vi en prommis bort till en kollega på jobbet här i bosvedjan och gillade och grabbarna spelade fotboll.. en mycket trevlig kväll :D

Idag så vi bara tagit det lungt och myst på.. en rask promenad runt eljusspåret har jag tagit i alla fall tagit, mycket skönt. När jag kom hem så slängde jag in en tvätt i maskinen och startade med middagen som idag bestod av, helstekt fläskfile med ljummen potatissallad. Mycket gott vart de :) Nu sitter jag och lyssnar på Thilde som ligger i babysittern och pratar som en tok :P Sötproppen.. väntar även på att ensam mamma söker ska börja, sen blir det en film.



Thilde innan avfärd till grillningen :)


Johnny med Martin och Robin ifrån jobbet




En snygg bild på Rebecka från jobbet :P


Stoffe och kvällens värd


Martins söta vovve Molly fick följa med






Trött tjej tog sig en lur i babygymmet :)


Det som snart skulle bli min potatissallad


Såhär blev det..


Mumma :)

Moppen som la av...

Efter att Thilde hade sovit klart och ätit så var syrran och jag fit for fight för birsta. Var in och hälsade på Johnny en sväng på jobbet och hälsade även på mina arbetskamarter sen vart att jag lämna tillbaka skorna, och tyvärr hittade jag inga nya :( men det får bli till veckan eller kanske på söndag...

Vi han även med en kaffe på Mc donalds och en påse äpplen mycket smarrigt :D Gillar kaffet starkt där väldigt gott för en överkommlig slant, hela 10kr pungade jag ut för kalaset, med lite rabatt ifrån Monica då :P Efter det så begav vi oss mot svartvik till päronen. När vi kom dit bjöds det på middag, rostbiff och potatisgratäng och en ljuvligt god sallad :D Efter maten så ville Frida åka ner på Ica Nivrena och hyra en film, så snäll som man var så hoppade jag upp på moppen och följde med. Ett beslut som jag inte så lång stund senare fick ångra :P när moppen inte startade när vi skulle hem..haha ståendes utanför Ica en fredagskväll, och naturligtvis var det moppeträff där utanför med en massa 15 åringar och gissa om de kollade konstigt på mig :P haha till råga på allt så hade varken jag eller Frida mobilerna med oss (hur stor är chansen liksom?!) så då fick man snällt efter en halvtimmes försök att starta moppen gå in och fråga kassörskan om man fick låna telefonen, som tur var fick jag det och pappa kom och hämtade oss. Moppen den fick stå kvar i kvissle den, om den står kvar imorrn återstår att se :P
Jaja väl hämma där så drack vi en kopp kaffe och pratade en stund sen kom Johnny och hämtade oss vid 22.30, och det tog inte lång stund efter att vi kom hem innan Thilde somnade :)

Dagen i bilder:


Syster


Systrarna Söderström, inte speciellt lika eller hur?!


Thilde myser i vagnen i väntan på bussen



Söt ungen min :D


Jag med med moppehjälmen:P haha


Frida och hennes kille William


Thilde myser med morfar :)


Go plupparna Kajsa och Rolle


Fredag

Jaha, då var det fredag igen då.. Veckorna går så fort och dagarna bara flyter ihop när man är mammaledig.

Thilde sover och jag sitter och väntar på att syster yster ska komma hit, får se vad vi hittar på lär vel kanske bli en sväng till stan å ta en kaffe och lämna tillbaka skorna jag köpte :( väldigt snygga men insåg ganska snabbt när jag kom hem att jag kommer nog inte använda de speciellt ofta.. Det är nog smartare att köpa ett par mer användbara. Fast väldigt snygga är dom jue..hmm men med mina knasfötter så får man ju ont på en gång :(








Och en bild på mammas lillgumma :)

Idag då :)

Sitter här och väntar på att lillgumman ska vakna, å sen äta lite. Efter det ska vi ta oss en prommis bort till skönsberg och tillbaka å på vägen hem handla lite på citygross. Tänkte ta och göra en kycklingpaj till middag tror jag.. Mumma :D


Gumman gillar sitt babygym, hon låg där i säkert 40min och pratade å skratta åt gubbarna :D



Puss på lillgumman! Mammas pussatacker är inte alltid så uppskattade, men man kan ju inte få nog av denna lilla godbit :P

Projekt graviditetskilon

Nu ska dom bort, är så less på att gå omkring och känna sig som en "övergödd biffko" :P Visst försvann en hel del efter förlossningen men väldigt många har stannat kvar oxå :( Var så less härom kvällen att jag nästan bestämt mig för att gå med i extravagansa, bara så att man skulle se resultat snabbt..men efter överläggning med min sambo så fick han mig att landa och inse att 3000kr i månaden är mycket pengar för en mamma som får föräldrapenning och inte den lön hon är van. Och föresten så är det nog värt att ge det försök att prova själv, å ge man sig bara fanken på det så borde det inte vara omöjligt, eller?!
Så nu är det slut på skiten och börja äta nyttigt å promenera, och ge det ett tag och se vad som händer.

Målet är att komma i mina gamla kläder och det borde jag göra om sisådär 15kilo.. phuu (så man har ju en del att jobba på)och ta de därifrån sen. Men kilona är ju inte de viktigaste utan att man känner att man mår bra och är nöjd med hur man ser ut.
Å nu när jag har skrivit det här på bloggen så har man ju lite press på sig oxå :)

Hade ju varit kul att ha nån att gå långprommisar med på dagarna.. Nån frivillig?! :) Det gör ju det hela mycket lättare..

Här kommer en bild på boven i dramat, som satt mammsen i denna sits :P Men det var det värt 10ggr om. Hon är det bästa som hänt mig och ger livet en helt annan mening :)




Gumman på sin första kräftskiva :D

Då har man börjat blogga då...

Jag har hela tiden har sagt att jag inte skulle, men nu föll man för grupptrycket :P
Men det kan ju vara kul nu när man fått en liten dotter att uppdatera vad som händer på dagarna :)

Mammas lilla sötskit :)

Hmmm hur gör man då detta?! Vad ska man skriva...

Idag har vi inte gjort mycket bara varit hemma och myst på och lekt, sen på kvällen vid halv 6 kom jempis hit på en kaffe.

Nu är iaf. Thildes dop spikat den 17:e oktober, prackade även på jempis att posta alla inbjudningar på vägen hem :P Sen har jag bestämt mig för att ge mig på att göra doptårtorna själv för ca 35 pers :S men det blir ju betydligt billigare och mer personligt att göra de själv än att beställa, men det känns som en rolig utmaning. Har suttit och kollat runt på nätet idag efter inspiration och har bestämt mig på ett ungefär hur de ska se ut. Får ju se hur slutresultatet blir men det ska nog gå bra :)


Någontig i den här stilen ska väl inte vara helt omöjligt att klara av :S

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0