:)

Natten gick jättebra, lillgumman sover så bra på nätterna inga problem :D Ibland undrar man om vi fått ett underbarn :D Men man ska ju inte ropa hej förrns man är över ån kanske blir annat när hon blir lite äldre... Fast vi njuter av hur vi hur de nu iaf :D
Dagen har vi spenderat i birsta med bästa syster å moster Frida, Thilde lyser upp när hon är hos henne :D
Vi ha kollat runt lite tagit en fika å sen så köpte jag två rosa plast backat med hjul som Thildes leksaker ska vara i :D Å super smarrigt juligt luktande värmeljus på IKEA.
Thilde å jag ver helt slut när vi kom hem å gumman kunde knappt hålla ögonen öppna å somnade vid 8 som en stock.
Nu är det bara borrning i betongväggen kvar så vi får upp tavelhyllorna å sen så vill jag få upp två vita hyllor till som alla gossedjur å silversaker ska upp på.
Väggarna innan..
Inte de bästa bilderna men man ser ju skillnad iaf. :D
Mysproppar :)
På språng :D
Med moster på ikea :D
Majskrok är gott
Haha dreggla det kan jag :P
Tvn är intressant :D
Nu är det god natt :D
För imorrn blir det julpyntning och upphängning av gardinerna som hänger nystrykna å väntar..

Lillgumman sover sin första natt i sitt nya rum :)

Hon somnade som en stock, hoppas att hon gör de hela natten. Men hon har ju typ aldrig vaknat mitt i natten förut så... Får se hur de går men hon har ju den nya införskaffade babyvakten där så vi hör ju om hon vaknar. Den är faktiskt jättebra det finns även en inbyggd nattlampa i den och så kan man prata till babyenheten. Man hör till och med hur hon andas, det är nog bra att man väljer den bättre varianten..känns mycket säkrare att den fungerar som den ska å inge brus eller störningar, Tur att man har personal rabatt, sparade in en massa hundringar :)
Thilde fick en gåstol igår oxå å den blev en hit, hon tar sig ju inte framåt än men leksakerna på den tycker hon är jätteskojiga :)
Tand nummer 2 är nu på väg upp :)
Tänkte ju lägga lite bilder oxå men naturligtvis så var batteriet i kameran slut, så de kommer imorrn..
Imorrn ska vi ut till birsta å träffa Frida när hon slutar vid 3 :)
Nu ska jag gå å lägga mig å läsa en tidning i sängen för första gången sen Thilde kom.. Mys
Fast det kommer kännas konstigt att sova utan henne i sovrummet, men det går nog bra :)
Natti natt....

Mycket dålig uppdatering

Har varken haft tid eller lust att skriva nått nu å sen så har det inte hänt nått kul att skriva om.
Thildes rum är iaf färdigmålat nu, väntar på att den söta nalle puh bården ska komma å sen så ska vi börja sätta upp lite grejjer på väggarna. Vi måste ta å köpa babyvakt bara så att lillskruttan kan sova där inne. Måste ju kunna höra om hon vaknar. Ska köpa en gåstol oxå :)
Imorrn ska jag till frissan kl. 12, ska blir så skönt att fräscha till barret det var ju över ett halvår sen sist. Välbehövligt med andra ord.
Blir nog en tripp till friskis sen på eftermiddagen med Lisa. Skönt.
Nu ska jag bara sitta här å läsa en tidning med en kopp kaffe å njuta av lugnet.
Hej å hå....

Målning...

Har hållt på nu sen igår och fixat väggarna till det som ska bli Thildes rum, blir nog jättefint när det är klart. Men en sak är ju klart iaf. är ju att den som har tapetserat i rummet innan måste ha vare blind för det är såå dåligt gjort. Vi är ju absolut inga proffs heller så det är ganska irriterande när tapeten helt flötsligt släpper när man precis har målat och donat.
Nu är nästan hela rummet rosa på väggarna förutom på ett ställe där dörren som är igensatt sitter, var tvungen att spacklas två gånger men det blir färg där imorrn, sen är vi klar förutom att vi ska hitta nån fin bord att sätta upp. En tripp på ikea blir det nån dag här oxå för inköp av en vägg och en taklampa. Resten har jag nog köpt redan, ska bli så kul när man får börja inreda :)
Skulle vilja köpa en jättefin garderob till gummans rum oxå men den får nog vänta tills efter jul.
Kan bara informera att Presentkort på ikea är en superbra julkapp till oss ;)
5:e dagen på Thildes penicillinkur nu och det röda är nästan helt borta..superbra :D
Imorrn ska vi på babysång sen blir det hem å fixa det sista i rummet. Ska försöka ta mig iväg på friskis å träna oxå måste ju passa på nu när Johnny är ledig...

Spenderat dagen på primärvården..

Det är svinkopporna som kommit tillbaks eller rättare sagt som aldrig har försvunnit, blir så less på att doktorn har ju kunnat sagt sist att hon skulle fortsätta äta penicillinet tills inget spår av rött överhuvud taget fanns kvar på kinderna även om de tio dagarna gått. Så nu har vi fått en ny kur som vi börjat med idag och denna gång ska dom dumma bakterierna bort!
Fick även veta idag som de inte sa sist att man ska ge penicilliet minst en timme innan mat för att kroppen tar upp det bättre då... Blir bara less att de inte är mer nogrann med informationen speciellt när det gäller så små barn, men de är ju konstant underbenanade och har knappt tid att säga hej å sen väntetiderna ska vi inte ens gå in på. Men men nu får vi bara hoppas på det bästa och att det löser sig vilket jag vet att det kommer att göra denna gång.
Förresten så vill Thilde passa på att tacka "gamelmoster" Maria för den super roliga prasselboken som hänger med i ur och skur :)
Gumman somnade strax innan nio så då tog jag och Johnny å tittade på den sista Johan falk, super bra. Synd att dom är slut nu :(
Nu väntar sängen :) Imorrn så ska jag träffa Ida som är här uppe på en snabbvisit :)
Stackars lill skruttan :(

Är de på väg tillbaka?? :(

Lillgumman har blivit jätteröd på ena kinden igen, hoppas verkligen inte att de dumma kopporna är påväg tillbaks.. Ringde till BVC idag å hon sa att jag skulle smörja med microcid salvan och se över helgen m det blir bättre annars så skulle jag höra av mig, för e de så att kopporna är tillbaka så vill dom ju helst inte börja en ny kur med penicillin när dom är så små... hoppas hoppas att det bli bättre. Vi var ju så glada över att hon blivit så fin på kinderna :( men men.. Är ju inte så mycket att göra en å smörja nu å se vad som händer.
Idag var vi ut på en prommis, å tusan vad halt det var gick ju knappt framåt, men skönt med frisk luft å få röra lite på sig å Thilde sussade så gott i vagnen :) Var även å hämtade ut den söta tomteklänningen med mössa som jag beställt.. Hon kommer att bli så söt i den, tänkte att jag skulle ta några fina kort oxå.
När Johnny kom hem ikväll så möttes vi bara i dörren å jag å Lisa var på yoga på friskis igen.. Funderar på om jag ska köpa ett kort där, är så skönt att få komma iväg en stund å ängna åt sig själv. Sen när man kommer hem nån timme senare blir man så glad att se lill trollet igen :D
Det är ju inte klokt vilken villkorslös kärlek man känner till sitt barn..Obeskrivligt galet, en männska man skulle göra allt för utan att tveka en sekund. KÄRLEK!!!
Underbara äskade :)

.

Idag har vi varit på babysång, å det var kul tyckte Thilde, som vanligt :)
Å sen efter lite mat och sova för lillan så begav vi oss ut på en timmes promenad i snön :)
Det var dags att byta overall till en storlek större oxå men det dröjer inte länge innan hon växt ur den me :P
Redo för en prommis :D

Vantarna på!

I natt fick Thilde sova med vantar på, för att hon inte ska ligga å klia sig på kinderna i sömnen. De tidigare nätterna så har hon kliat som en tok å det blir ju så rött å kinderna får ju aldrig tid att läka riktigt. Så det vart ju lite bättre med vantarna så kommer hon ju inte åt med naglarna, dock så suger hon som en tok på de så dom blir alldesles blöta men hellre det :P
Idag har vi varit ute å handlat med mormor...å Thilde fick sitta i en kundvagn i barnsitsen :) >Hon såg så liten ut i den där men det gick jättebra. Man har ju inte så mycket val när hon verkligen inte ville sitta kvar i bilstolen.
Imorrn är det babysång, hoppas bara att det är nån där när vi kommer. Det var ju inte det förra veckan.
Min favorit position numera...

Titta så duktig jag är :)

Hasandet fortsätter :)

Thilde gillar verkligen att hon kan ta sig runt lite själv nu, även om det går bakåt :P
La henne på golvet igår i vardagsrummet och gick bara in till köket en sväng å när jag kommer tillbaka så hittar jag världens gladaste tjej halvägs under tv bänken.. haha
Här går det undan, händer saker hela tiden med lillskruttan :)

Ikväll blir det mys med nån god farsdags middag lite tända ljus och nya Johan Falk :) Och sen så måste jag ju se avslutningen av ensam mamma söker :P

Vitt på backen:)

Gud så det har snöat idag.. eller snöblandat men man det blir ju så mycket ljusare ute när det är vitt på backen :) Me like..
Idag så har vi varit ute på birsta en sväng, första besöket vart rusa för att kolla lit vad som ska inhandlas till Thildes rum färg och allt därtill. ÅÅ så mycket fina julsaker ska dit igen nånting när man inte har Thilde med sig, men ett par gardiner, dörrmatta, rengöringsmedel, två söta barntavlor och en julgran fick följa med hem :) Efter det ett besök på siba för inköp av energilampor och ett skin/fodral till datorn.
Innan vi för hem så var vi in på maxi å handlade lite food.
Thilde satt som ett ljus hela tiden bilstolen, duktiga tjejen :)
Måste bara säga att det ska bli så kul när vi ska börja göra iordning lillgummans rum, bitarna börjar falla på plats nu. Vet precis hur jag vill ha de.. Ska även ta å måla om det lilla bordet och stolarna som vi fått som är i blått till vita. Sen måsta vi beställa en tunn träskiva för att jämna ut väggen där den igenbommade dörren är. Ska börja nästa vecka när Johnny är ledig 6 dagar.. Kuul :D
I eftermiddags så la thilde vi på mage på golvet och hon verkade stortrivas och dregglade som bara den låg länge å grejjade haha hon hasade sig bakåt hela tiden på golvet så det innebar långa dreggelspår på golvet :)
Ligger och läser lite bok i soffan innan sängen :)

Usch och fy..

För regn och rusk.
Och inte nig med de så var babysången inställd, det var mörk och igenbommat nere i kyrkan när vi kom. Det var jag och en tjej till som stod och vänta en stund innan vi gav upp, så det var bara att traska hemåt igen. Konstigt att man inte fått nån info om det. men men
Johnny är ju ledig idag så jag tog och gick upp till gymmet en timme, Mycket skönt. Å imorrn ska jag dit med Lisa.
Nu sitter man i soffan och är frysen, regnet bara slår mot fönstren å träden svajar. Så det blir nog till att vara inne resten av dagen. Blir nog ett bad och en tidning :) Burrr
Thilde fick sin sista dos av penicillinet igår oxå, å det är mycket bättre på kinderna. Håller på att försvinna :D Å det är vi mycket glada över.
Katten har blivit knäpp igen går omkring och gnyr och gnider sig mot Johnny och alla karlar som kommer hit :P Hon får ju P-piller men de verkar ju inte funka speciellt bra.. Så vi måste nog ta å sterilisera henne.. Det är ju både jobbigt för henne och även för oss, speciellt Johnny :P
Har blivit dåligt med kortknäppandet nu så jag bjuder på en gammal :)

RSS 2.0