Grattis mamma :)

Har precis kommit hem ifrån trängseln i birsta, vart inhandling av diverse grejjer tills imorrn :) Nu snart så ska jag och thilde åka ut till svartvik för å fira kära mammsen som fyller år idag :)
Mamma och syster :)

burr..

Har fått svar ifrån de jag köpte barnvagnen av å de skickar ett  nytt hjul.. tur de iaf.
Det ska blir spännande å se när det dyker upp.
Lillguman har dragit på sigen förkylning oxå :( Snoret rinner å så har hon lite hosta, men ingen feber å verkar inte må å dåligt..som tur e.

Då var man utan vagn :(

Jäkla skitvagn, idag när vi var på stan så lossnade ena hjulet och går ej att sätta på :( Så nu är man utan för jag vet inte hur länge. Har mailat till de jag köpte den av för att de hade stängt när vi kom hem. De lär väl skicka ett nytt men det är ju en massa röda helgdagar nu så de lär ju dröja ett tag :( Jag blir så less vilken skitkvalite känns ju inte så kul att fortsätta ha den vagnen ifall att ett annat hjul får för sig att lossna bara sådär:S  Efter många om och men idag så var pappa snäll och smet ifrån jobbet och skjutsade hem mig och en trött thilde.
Funderar starkt på att köpa en ny, men vagnar är ju inte det billigaste... Får se hur det blir.

Oväder

Vilket väder alltså.. När vi skulle åka till birsta förut så stod det två bussar halvt i diket och rakt över vägen i backen upp till bosvedjan..hua kul för de som satt i :P Så det var bara att backa och köra runt

Idag har Ida varit hit på fika och en massa surr, efter det så for vi på ica maxi och hämtade ut Thildes nya POP overall som jag fyndat på tradera :) Mycket fin overall i jättefint skick för en billig peng å det är ju annat än vad dom kostar ny typ runt 1000-lappen. Så det köpet är jag nöjd med.. hihi De växer ju ur allt så fort ju :P
Sen vart det lite barnmat och välling som inhandlades.. Sen var vi in en snabbis på Siba för att kolla in hur renoveringen vart å det var jättefint, mycke bättre än innan :)
Sen har vi bara myst och busat och Thilde sover som en stock :) Så nu väntar en kopp kaffe å en film...
Hej svejs så länge!
Världens bästa å sötaste lilla tomtenissa :)

En jättetrevlig kväll..

Ja det var det på julafton igår, vi for till mamma och pappa på hemmanet till 3 för kalle anka och glöggmys :)
Sen blev det supergott julbord, Thilde var dock lite grinig igår och pga av att hennes förmiddags lur som brukar vara i 2 timmar blev knappt 1 för att de höll på att borra i väggarna här å trodde aldrig att de skulle sluta.. Så då testade jag att lägga henne en stind vid 5, men det vart inte en lång sovstund där heller, men det blir ju så när man inte är hemma. Sen vart det klapp öppning och mycket fina paket vart de :)
Thilde fick:
* Ett nytt Skötbord
* Mycket nya kläder och strumpor av oss i storlek 74 + Leksaker
* En mycket fin slant som går in på sparkontot
* Jätte söta skyltar en som ska på dörren och den andra ovanför sängen
* Änglavingar
* En sked (Samlar)
* Söt body
* Gosedjur
Tack säger Thilde :D
Jag fick:
* Kläder
* Presentkort på birsta city
* 4 presentkort på Ikea
* Leilas a piece of cake
* Choklad fondue set
* Pengar
* Ögonskuggor
Vart tyvärr inte så mycket bilder som jag hade tänkt knäppa men några vart de iaf.
Moster och Thilde

Thilde med morfar

Jag och Johnny

Jag och Frida

Glöggmys till kalle

Morfar och kusin Anton

Bus med moster :)



Haha kul bild


Snöyra och fjärde advent.. Julen närmar sig med stormsteg :)

Nu är julskinkan griljerad och den vart mumma :)
Igår gjorde jag köttbullar.
Idag så har jag städat och gjort fint hemma å både disk och tvättmaskinen går för fulla muggar..känns skönt :)
Har tänt upp en massa ljus och lagt klappar under granen så det är mysfaktor hemma nu..
Det vart en promenad i snöyran oxå.. det var inte de lättaste att dra vagnen i, men det gick :) Vad gör man inte när lillgumman vill ut då inget annat passar :D
Ha en jättebra fortsatt sista advent :D

Julen ligger i luften :)

Det är så härligt med snön nu och det är kallt och friskt i luften, måste ut på en promenad sen innan mörkret faller på.. Väntar på att lilltösen ska vakna och få i sig lite mat, sen är vi fit for fight :P
Gofisarna mina :)
Tänkte att fia ska få sig sitt första bad sen oxå, så hon blir julfin och kanske inte släpper lika mycket hår sen. Får se hur hon regerar :)

Lugn dag :)

Idag har jag grejjat å donat lite här hemma.. Tog och bytte till sittdelen i vagnen och Thilde tyckte det var jätte kul att kunna se allt.. Hon har ju tydligt visat sitt missnöje i vagnen den sista tiden i liggdelen, så nu var det superskoj att sitta där :) Vi var ut på en promenad i kylan och passade på å posta julkorten, skönt att det är gjort nu!
när vi kom hem sen så raceade thilde på som tusan i gåstolen medans jag lagade middag. Nu är lullgumman ny badad och fått gröt å ligger å sprattlar å ålar sig på golvet.
Bjuder på lite bilder från vecka som gått:
Nybadad tjej
Nakenfis
Bus med moster
Mera bus :)
Haha
Tröttis :) Då åker nappen fram...
Ha en trevlig kväll, nu ska jag se på ullared :)

Lucia

Tredje advent och lucia redan, gud så tiden har gått fort.. Hoppas att julstämningen kommer ikapp nu innan jul :)
Igår så var vi bjudna till Moster på en jättegod middag, för kusin anton har fyllt år. En jättetrevlig kväll :)
Ikväll så blir det adventsmys med tända ljus å nån bra fim :)
Ha en jättebra söndag och lucia!!!

......


Thilde å fia leker :)
Imorrn ska vi till sköns kyrka å lussa med babysången för gamla tanter och farbröder.. Blir nog skoj vi ska träffas kl. 12 å äta gröt, sen klockan 14 ska vi i konfirmationskåpor sjunga julsånger :) Tar en promenad bort dit så får thilde passa på å sova lunch i vagnen. Efter det så ska vi hämta upp Frida i birsta så tar vi sällsis hem till oss å dricker lite glögg å myser :)
Nu blir det till att hänga tvätt och sen kasslergratäng till middag som står i ugnen nu... Bye bye

Julfint :)

Nu har jag hållt på här hemma hela dan bäddat rent i sängarna, städat, tvättat och tagit fram julgranen :) Lite tidigt för den kanske, men man vill ju hinna njuta av den var ju några år sen nu som jag hade julgran hemma :)
Igår så bakade jag lussebullar, saffrans krans och saffrans snitt. Gillar saffran jag :) Härom dan så gjorde jag kanelhjärtan och supergoda cornflakes crisp.
Så det är bara å säga till om nån vill komma på fika :D
Nu ska jag ta å hänga upp tvätten å ladda en ny...

Bvc besök

Idag har vi varit på Bvc och Thilde har fått två sprutor, hon var jätteduktig :) Grinade bara när de stack men sen så var hon som vanligt :) Skönt att det är över... Lillgumman är nu 68cm lång och väger 7850gr, hon följer sin kurva så fint...
Nu ska vi snart iväg till bergeforsen på middag :D
Mer än så hade jag inte att berätta för den här gången..

RSS 2.0