Spenderat dagen på primärvården..

Det är svinkopporna som kommit tillbaks eller rättare sagt som aldrig har försvunnit, blir så less på att doktorn har ju kunnat sagt sist att hon skulle fortsätta äta penicillinet tills inget spår av rött överhuvud taget fanns kvar på kinderna även om de tio dagarna gått. Så nu har vi fått en ny kur som vi börjat med idag och denna gång ska dom dumma bakterierna bort!
Fick även veta idag som de inte sa sist att man ska ge penicilliet minst en timme innan mat för att kroppen tar upp det bättre då... Blir bara less att de inte är mer nogrann med informationen speciellt när det gäller så små barn, men de är ju konstant underbenanade och har knappt tid att säga hej å sen väntetiderna ska vi inte ens gå in på. Men men nu får vi bara hoppas på det bästa och att det löser sig vilket jag vet att det kommer att göra denna gång.
Förresten så vill Thilde passa på att tacka "gamelmoster" Maria för den super roliga prasselboken som hänger med i ur och skur :)
Gumman somnade strax innan nio så då tog jag och Johnny å tittade på den sista Johan falk, super bra. Synd att dom är slut nu :(
Nu väntar sängen :) Imorrn så ska jag träffa Ida som är här uppe på en snabbvisit :)
Stackars lill skruttan :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0