Vitt på backen:)

Gud så det har snöat idag.. eller snöblandat men man det blir ju så mycket ljusare ute när det är vitt på backen :) Me like..
Idag så har vi varit ute på birsta en sväng, första besöket vart rusa för att kolla lit vad som ska inhandlas till Thildes rum färg och allt därtill. ÅÅ så mycket fina julsaker ska dit igen nånting när man inte har Thilde med sig, men ett par gardiner, dörrmatta, rengöringsmedel, två söta barntavlor och en julgran fick följa med hem :) Efter det ett besök på siba för inköp av energilampor och ett skin/fodral till datorn.
Innan vi för hem så var vi in på maxi å handlade lite food.
Thilde satt som ett ljus hela tiden bilstolen, duktiga tjejen :)
Måste bara säga att det ska bli så kul när vi ska börja göra iordning lillgummans rum, bitarna börjar falla på plats nu. Vet precis hur jag vill ha de.. Ska även ta å måla om det lilla bordet och stolarna som vi fått som är i blått till vita. Sen måsta vi beställa en tunn träskiva för att jämna ut väggen där den igenbommade dörren är. Ska börja nästa vecka när Johnny är ledig 6 dagar.. Kuul :D
I eftermiddags så la thilde vi på mage på golvet och hon verkade stortrivas och dregglade som bara den låg länge å grejjade haha hon hasade sig bakåt hela tiden på golvet så det innebar långa dreggelspår på golvet :)
Ligger och läser lite bok i soffan innan sängen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0