Är de på väg tillbaka?? :(

Lillgumman har blivit jätteröd på ena kinden igen, hoppas verkligen inte att de dumma kopporna är påväg tillbaks.. Ringde till BVC idag å hon sa att jag skulle smörja med microcid salvan och se över helgen m det blir bättre annars så skulle jag höra av mig, för e de så att kopporna är tillbaka så vill dom ju helst inte börja en ny kur med penicillin när dom är så små... hoppas hoppas att det bli bättre. Vi var ju så glada över att hon blivit så fin på kinderna :( men men.. Är ju inte så mycket att göra en å smörja nu å se vad som händer.
Idag var vi ut på en prommis, å tusan vad halt det var gick ju knappt framåt, men skönt med frisk luft å få röra lite på sig å Thilde sussade så gott i vagnen :) Var även å hämtade ut den söta tomteklänningen med mössa som jag beställt.. Hon kommer att bli så söt i den, tänkte att jag skulle ta några fina kort oxå.
När Johnny kom hem ikväll så möttes vi bara i dörren å jag å Lisa var på yoga på friskis igen.. Funderar på om jag ska köpa ett kort där, är så skönt att få komma iväg en stund å ängna åt sig själv. Sen när man kommer hem nån timme senare blir man så glad att se lill trollet igen :D
Det är ju inte klokt vilken villkorslös kärlek man känner till sitt barn..Obeskrivligt galet, en männska man skulle göra allt för utan att tveka en sekund. KÄRLEK!!!
Underbara äskade :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0